Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Android Türkiye'de Daha Fazla Sevildi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Android İşletim Sisteminesahip cihazların Türkiye'de satışı giderek artıyor. Buna sebep olan koşullarise oldukça değişken.
ncelikle pazara sunulan iPhonemodellerinin ülkemizde oldukça yüksek fiyatlara satılması ve ürünlerin kolaykolay bulunamaması telefon almayı düşünenleri direkt olarak Apple markalı modellerden uzaklaştırıyor.

Yıllardır ürettiği modeller ile Türk kullanıcıda bağımlılıkyapan Nokia firması ise özellikle Nokia N8 gibi modellerinde yaşattığı sorunlar vedokunmatiğinin 5800 gibi modellerinde oldukça başarısız bir seviyeye düşmesiakıllı telefon pazarından geriye düşmesine sebep olmaya başladı.

Teknoloji satış noktalarında hem uygulama noktasında hem dedonanımsal noktada daha fazla Androidseçeneğinin bulunması, Samsung, Sony Ericsson, Motorolave HTC gibi dev firmaların yanında Vodafone,Turkcell, Huawei, Alcatel, General Mobile gibi birçok firmanın da Android İşletim Sistemine sahip telefonlarını pazarasunması satışların bir anda bu yöne kaymasına sebep oldu.

Yakın dönemde birçok yeni telefonun da pazara sunulması ilemarka ve tasarım noktasında daha fazla seçenek ve görsele sahip olacak olan Android İşletim Sisteminin yakın dönemde Türkiye pazarındaki AkıllıTelefon sektörünü ele geçirmesine kesin gözüyle bakabiliriz.