Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Arda: Eğer G.Saray da şampiyon olursa...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
tletico Madrid'le UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı kaldıran Arda Turan, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Bu sezon 45 maç oynadım. Atletico Madrid çok büyük bir kulüp. İspanya'nın en büyük kulüplerinden bir tanesinde bu kadar çok maç oynamak bile başlı başına bir başarıdır." dedi.

Arda, Galatasaray'ın şampiyon olmasını istediğini belirterek, "Benim gönlüm sonsuza kadar Galatasaray'ladır. Umarım Galatasaray şampiyon olur. Atletico Madrid ile aldığım UEFA Avrupa Ligi Kupası'ndan sonra Galatasaray da Süper Lig'de şampiyon olursa, benim için çifte sevinç yaşanır." diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİTMEK İSTİYORUZ,

Arda Turan, İspanya Ligi'nde son haftada oynayacakları maç ve Şampiyonlar Ligi şanslarıyla ilgili olarak, "Söylenecek çok fazla bir şey yok, kupayı kazandık. Umarım Pazar günü de maçı kazanıp, Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz. En büyük hayalim budur. Malaga puan kaybeder biz de kazanırsak Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz." diye konuştu.

HAYATIMDA BÖYLE BİR ATMOSFER GÖRMEMİŞTİM

Arda, Madrid'teki kutlamalarla ilgili olarak ise "Hayatımda gördüğüm en güzel atmosferde sokaklarda insanlar, çok coşkuluydu. Böylesine bir coşku, kutlama görmemiştim. Umarım devamı gelir." dedi.
Milli futbolcu başarılı bir sezonu geride bıraktığını belirterek, "45 maç oynadım. Altetico Madrid'te rotasyonun çok olduğu bir takımda önemli bir sayı. Her şeyden önce saygı duyulacak bir iş yaptığımı düşünüyorum. Performansımdan çok sahada olmak çok önemliydi. 1 seneyi bulan bir sakatlık döneminin ardından. Bununla birlikte İspanya'ya geliyorsunuz. İspanya'nın en büyük takımlarından bir tanesinde oynuyorsunuz. İspanya'yı tanıyan herkes Atletico'nun ne kadar büyük bir takım olduğunu bilir. Böylesine büyük bir takımda oynayabilmek büyük bir başarıdır. Bu nedenle çok mutluyum. Ülkemin reklamı için de çok önemlidir, çok iyi oldu. Kendi performansımdan dolayı, başadıklarımdan dolayı çok mutluyum. Umarım devamı gelir." ifadelerini kullandı.

HİÇ KİMSE İÇİN KÖTÜ DÜŞÜNMÜYORUM

"Hiç kimse için aklımdan kötü bir şey geçmiyor. Herkes için en iyisini temenni ediyor, en iyisini yapmaya çalışıyorum." diyen Arda Turan, şunları söyledi:
"Bugüne kadar Milli Takım'a 51 kez hizmet ettim. Şu anda 25 yaşındayım. Umarım bundan sonra da daha çok hizmet edeceğim. Herkese yardım etmeye çalışıyorum. Hiçbir soruna kayıtsız kalmıyorum. Futbolda bir şeylerin değişmesi için uğraşıyorum. İyi niyetli çalışıyorum, kimse için kötü bir şey düşünmüyorum. Herkesin bunu böyle bilmesini isterim."

GALATASARAY DA ŞAMPİYON OLURSA BENİM İÇİN ÇİFTE SEVİNÇ OLACAK

Arda, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak şampiyonluk maçıyla ilgili olarak ise "Önemli olan şey sakatlık olmadan fair play ruhu içerisinde bir karşılaşma olması en büyük dileğim. Elbette benim gönlüm Galatasaray'dan yana. Ben Galatasaraylı Arda'yım. Umarım güzel bir maç olur. Herkes şu anda konsantre olmuş durumudadır. Galatasaray da şampiyon olursa benim için çifte sevinç olacak." şeklinde konuştu.
Teşekkürler