Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Samsung Galaxy S3
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Samsung, geçtiğimiz yıllarda yaptığının aksine yeni Galaxy’yi tanıtmak için bir fuarı seçmedi. Bunun yerine firma, kullanıcıları heyecanlandırmak için bekledi ve pazarın nispeten sakin olduğu bir dönemde tüm dikkatleri üzerine çekti. Samsung Galaxy S3, serinin önceki modellerine göre daha farklı bir tasarıma sahip. Köşeli tasarımlar yerine daha yuvarlak, Galaxy Nexus’u andıran bir tasarım tercih edilmiş. Bunun sebebi büyüyen ekranı daha ergonomik bir gövdede sunabilmek. Zira Galaxy S2′de 4.3 inçlik ekran kullanan Samsung, Galaxy S3′te 4.8 inç boyutunu tercih etti. Bu sebeple Galaxy Nexus – Galaxy Note benzeri bir deneyim sunacağını öngörebiliriz.

Beklendiği gibi 4 çekirdekli Exynos işlemciye sahip olan Galaxy S3, en büyük rakibi olan 4 çekirdekli Tegra 3′e sahip HTC One X’i geçemiyor. İlk sentetik test sonuçlarında iki cihazın sonuçları neredeyse aynı. İşletim sistemiyle birlikte genel performansın nasıl olacağını ilerleyen günlerde öğreneceğiz.

4.8 inç HD Super AMOLED ekran, 4 çekirdekli Exynos işlemci, yenilenen tasarım haricinde Galaxy S3 birkaç farklı yeniliğe daha sahip; kablosuz şarj aleti, Pebble MP3 cihazı, S Voice, Smart Stay, Game Hub, S Health ve Dropbox’tan 50GB’a kadar alan Samsung’un Galaxy S3 hazırladığı yenilikler arasında.

Samsung Galaxy S3 Teknik Özellikleri

Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ( TouchWiz ) Kullanıcı Arayüzlü
Exynos 4 Quad ARM Cortex-A9 ( 1.4 GHz 4 Çekirdek ) İşlemci
4.8′-inç Super AMOLED HD (Gorilla Glass 2 / PenTile) 720 x 1280 Dokunmatik Ekran
1 GB RAM
16 GB / 32 GB / 64 GB Dahili Hafıza Seçeneği
8.0 MP LED Flash Destekli Arka Kamera
1.9 MP Ön Kamera
136.6mm x 70.6mm x 8.6mm boyutlarında ve 133 gram ağırlığında
2100 mAh’lik batarya ile güçlendirilmiş



Alıntıdır
Fakat hiper glass diye söylemişlerdi aynı şey mi oluyor gorilla glass 2 ile?